Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

SIBINJ

Vrsta lokalne jedinice: Općina

Podaci osvježeni: 24 lipnja, 2022

Napomena: Rokovi prijave za potpore ove lokalne jedinice dostupni su na stranici https://sibinj.hr. Katalog sadrži sve potpore koje ova lokalna jedinica nudi, neovisno o tome da li je trenutno moguća prijava za određenu potporu.

Kontakt podaci

Web: https://sibinj.hr

Telefon: +385 (35) 425-298

E-mail: opcina.sibinj@sb.t-com.hr

Jednokratna dodjela bespovratnih novčanih sredstava

Iznos potpore (u HRK): 10000

Objašnjenje:

Općina Sibinj u cilju poticanja razvoja poduzetništva dodjeljuje jednokratne bespovratne potpore za početak obavljanja registrirane djelatnosti u iznosu od 10.000,00 kuna. Pravo na dodjelu Potpora mogu ostvariti: Postojeći i novi obrtnici, i to fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Općine Sibinj, koje nisu u radnom odnosu kod drugih poslodavaca ili u mirovini, a koje su, računajući od 01.01.2019. godine ili u tekućoj godini, započele sa obavljanjem registrirane djelatnosti obrta i koje imaju sklopljen Ugovor o dodjeli potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Tvrtke ( trgovačka društva d.o.o. i j.d.o.o.) koja imaju registrirano sjedište na području Općine Sibinj, koja su osnovana računajući od 01.01.2019. godine ili u tekućoj godini, koja su započela sa obavljanjem gospodarske djelatnosti i imaju sklopljen Ugovor o dodjeli potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Provjerite na web stranici jedinice regionalne/lokalne uprave aktualne informacije o ovoj potpori. Hrvatski zavod za zapošljavanje ne dodjeljuje ovu potporu i ne može vam pružiti dodatne informacije.
Više informacija na webu SIBINJ

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.