Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

GRAD SLAVONSKI BROD

Vrsta lokalne jedinice: Grad

Podaci osvježeni: 24 lipnja, 2022

Napomena: Rokovi prijave za potpore ove lokalne jedinice dostupni su na stranici https://www.slavonski-brod.hr. Katalog sadrži sve potpore koje ova lokalna jedinica nudi, neovisno o tome da li je trenutno moguća prijava za određenu potporu.

Informacije o potporama koje nisu kategorizirane

Poticaj koji olakšava kupnju nekretnine, a zasniva se na pravo građenja na 99 godina.

Potpore za sufinanciranje komunalnih troškova

Objašnjenje:

Sukladno Odluci o komunalnom doprinosu (Službeni glasnik Grada Slavonskog Broda 3/19.) čl. 23. Posebne odredbe o oslobađanju pojedinih kategorija poduzetnika-investitora:n1) Grad Slavonski Brod može djelomično ili potpuno osloboditi od obveze plaćanja komunalnog doprinosa, po zahtjevu o kojem će se pojedinačno raspravljati i odlučivati u svakom pojedinom slučaju, poduzetnike koji namjeravaju provesti investiranje na području grada Slavonskog Broda.n2) Odluka iz prethodnog stavka se donosi s obzirom na vrstu djelatnosti, broj novih zapošljavanja, svrhu i gospodarski značaj investicije te druge okolnosti u svezi investicije.

Provjerite na web stranici jedinice regionalne/lokalne uprave aktualne informacije o ovoj potpori. Hrvatski zavod za zapošljavanje ne dodjeljuje ovu potporu i ne može vam pružiti dodatne informacije.
Više informacija na webu GRAD SLAVONSKI BROD

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.